perjantai 28. maaliskuuta 2014

Werewolf the Apocalypse - Children of Gaia


NIMI: Werewolf the Apocalypse - Children of Gaia
VUOSI: 2002
TARINA: Joe Gentile
KUVITTAJA: Jerry DeCaire

Ja lisää ihmissusimaailmanloppua. Enää minulta puuttuukin vain yksi osa eli Get of Fenris, kenties se tekisi yhtä suuren vaikutuksen kuin Black Furies mutta epäilenpä.

Children of Gaia on WTA:n ihmissusiheimoista hippimäisin, he yrittävät luoda rauhaa eri heimojen välille ja hyväksyvät joukkoonsa kahden ihmissuden epämuodostuneita jälkeläisiä joita muut heimot karttavat.



Tarinan päähenkilö on Trick, joka etsii laumansa kanssa petturia joka on myynyt videonauhan ihmissudesta muotoa muuttamassa lehdistölle. Matkalla lauma kohtaa Dove-nimisen metiksen, eli kahden ihmissuden epämuodostuneen jälkeläisen. Doven epämuodostuma on sarvi otsassa joka muistuttaa laumaa heidän heimonsa toteemihengestä yksisarvisesta.

Täytyy myöntää että naurahdin kun näin Doven sarven ensi kertaa, ehkä olen lapsellinen mutta minun on vaikea ottaa todesta jätkää jolla kasvaa yksisarvisen sarvi päässä.

SO MAJESTIC!

Tarina on selkeästi parempi kuin vähän aikaa sitten arvostellussa Fiannassa, mutta ei mitenkään erityisen kiinnostava kuitenkaan. Toteutus tökkii taas sarjakuvan lyhyyden takia. Kuvitus on ihan hyvän näköistä, ainakin verrattuna Steve Ellisin tarjontaan jota jouduin katselemaan Fiannassa ja Bone Gnawersissa. Valitettavasti painojälki on järjettömän tummaa peittäen hienot yksityiskohdat ja välillä ei tapahtumista saa mitään selvää. Harmi.

Jälleen yksi huonohko WTA-sarjakuva, mutta tällä kertaa en pettynyt yhtä raskaasti kuin Fiannan ja Bone Gnawersin kohdalla. Eddy Newell (joka kuvitti Black Furiesin sarjakuvan) on yhä paras WTA-sarjakuvien kuvittaja mielessäni, mutta kenties tuo vielä ostamatta oleva Get of Fenris yllättää.

Aikaisemmin arvostellut sarjan osat: Black Furies, Bone Gnawers, Fianna.

TÄHDET: **


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti