maanantai 11. huhtikuuta 2016

Linkkilista muista blogeista



ANIMAATIOT, SARJAKUVAT, FANDOMJUTUT

Anime Garden!
Disnerd Dreams
Eläköön Kuvat!
Fantastic!
Finnish Comics Dissected
Hammasnurkka
Harakan varpaat - Ajatuksia sarjakuvista
Kaikki on perseestä
Kani Kirjalla
Koiranvirka
Living In The Moving Forest
Living Lines Library
Manga & Maailma
Missing Link
Peninkulman Kantamassa
Pyörivä Nuoli
Rinki tinki tinki
Roudan Susilauma
Samin Animaatioblogi
Shadow Wolf
Suden Sade
Toinen tähti oikealta
Tuulen Värit

HENKILÖKOHTAISET TAIDEBLOGIT

Art of Goldenwolf
Canvasglade
Emmie Tiiä!
En Tykkää
Furdanger Creations
Gladiator
Karvoihin Katsomatta
License to Draw
Näperrystä ja räpellystä
Silkasta piirtämisen ilosta
Stormy the Dober
The Tuherrus
Yukihara

HOPEANUOLI

Cherrytree's Flower
G1ingan Blogi
GinBing
Ginga Insane
Ginga Sanomat
GNG Kalvoja
Hashire & Houero! Lennön Gingablogi
Hopeahammas
Hopeanuolen Tomodachi
Hopeanuoli
Hopeatiikeri
Hopeinen Ginga-blogi
Hopeinen luola
Hopeinen Nuoli
Kadotetut Torahampaat
Kaksoissolan Blogi
Maikan Hopeanuoliblogi
Material Ginga
Oun Soturi
Ouun Uumenissa
Sankarikoirien jäljillä
Suomen Hopeanuoli -fanit ry
Tähdenlento Blogi
Under The Cherry Tree
Weedin Gengoja

KOIRAT, ELÄIMET, BIOLOGIA

Alennuskorikoira
Bonfire Dragon's
Border Wars
Brad Anderson
Chic Choix
Great Dane Gnosis
Just Another Backyard Breeder
Katiska
Koira, joka räjähti
Mitä koiralle kuppiin
Nancy Tanner
Noyal Thoughts
Paimenlauma
Pedigree Dogs Exposed
Petbulleista pitbulliin
Poikasten pulkassa
Rakas, sinusta on tullut remmirähjä
Retrieverman
Shuker Nature
Stara
Svensk Varghund
Team Click4Change
Terrierman's Daily Dose
The Collared Scholar
Wolfdogs

9 kommenttia:

  1. Huuh, kiitän listalle pääsystä! Hyvin epätavallista että minulle käy näin. (Blogini ei ole kuollut vaikka siltä vaikuttaakin.)

    VastaaPoista
  2. Hei kiva kun teit listan, täytyypä tutkailla läpi! Ja kiitos kumarruksen kera listalle mukaan pääsystä. :)

    VastaaPoista
  3. Tuli mieleen miks et ole jatkanut enää Legendan varjossa fanfictionias? :( Muuten hyvä että listasit nämä, täytyy käydä kurkkimassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesken kirjoituksen alkoi ärsyttää kun olisin halunnut toteuttaa osan tarinasta toisella tavalla ja en viitsinyt kirjoittaa lukuja uudestaan. Ehkä joskus jatkan sitä.

      Poista
  4. Hei,

    Perustin kuukausi sitten pienen blogin kokeillakseni, synnyttääkö uuden Ginga-sivuston perustaminen tätä nykyä mitään reaktiota. Tavoitteenani on ollut kirjoittaa asioista, joista on aikaisemmin tehty mahdollisimman vähän juttua. Kaikki blogin tekstit on kirjoitettu myös Kaksoissolan foorumille.

    Näin lyhyellä aikavälillä vastaus näyttäisi olevan tyylipuhdas ei. Tiedotin myös Kaksoissolan vastaavaan bloginurkkaan, mutta sieltä ei ole kuulunut minkäänlaista vastausta. Siksipä olisikin mielenkiintoista tietää, onko muita uusia blogeja tullut Ginga-rintamalta viime vuosien aikana, ja päivitetäänkö näitä listoja edelleen aktiivisesti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kappas, todella kiva nähdä uusia tulokkaita blogirintamalla. Lisään sinut heti omaan lukulistaan ja tähän linkkilistaan, sekä mainostelen hieman somessa. Bloggaaminen on tätä nykyä kuoleva ilmiö. Tai ainakin Ginga-bloggaaminen on. Yhä enemmän halutaan kevyttä, useasti päivittyvää sisältöä, kuten viikottaisia postauksia Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin. Tai sitten Youtube-videoita, joita voi vain katsella tai kuunnella taustameluna. Pitkien juttujen lukeminen vaatii selvästi keskittymistä, mitä tällä aikakaudella ei enää tunnu riittävän. Syyllistyn tähän itsekin, kun jatkuvasti on miljoona välilehteä auki, jolloin katson videota 10 minuuttia, sitten taas hyppään lukemaan jotain artikkelia toisessa välilehdessä, ja taas kolmannessa välilehdessä selaan meemejä. Silti jos blogin kirjoittaminen innostaa, niin ehdottomasti kannattaa tehdä sitä mihin inspiraatiota löytyy! Perinteisille blogeille ON vielä jonkin verran yleisöä ja toivon, että Ginga-blogit kokisivat uuden nousun. Blogeja kuolleempia paikkoja ovat kuitenkin foorumit, joten ei ihme, ettei Kaksoissolan foorumilla ole ollut suurta reaktiota.

      Poista
    2. Terwehdys!

      Ah, Zinclair näyttää levitelleen webloginsa linkkiä tännekin päin! Hyvä, hyvä! Hienoa, etteivät kaikki halua alistua Ray Bradburyn tulevaisuudenvisiolle! Lisää Guy Montageita, kiitos!

      Kai kaikki ovat huomanneet, että aimo läjä tekstejä on julkastu jo viime marraskuussa? Eivät kai nämä kaikki nyt jää pölyä keräämään ilman ainuttakaan katselukertaa?

      Tähän loppuun iloisia uutisia itselleni, sillä vihdoin ja viimein opin kommentoimaan weblogeja! Toinen asia minkä opin on se, että mitä ilmeisemmin olen viimeisen puolen vuoden ajan keskustellut aaveiden kanssa Kaksoissolan foorumilla! (Panee tosin miettimään... mikä lie yhdistyksen omien foorumien laita tässä haamujupakassa?)

      Vaan vitsailu sikseen, sillä käsillä oleva ilmiö on vain ja ainoastaan vakava. Monelle tutulleni nämä uudet mediat ja "viestintä"alustat ovat aiheuttaneet ahdistusta, mielenterveydellisiä ongelmia ja eristäytymistä. Minulla ei ole pienintäkään intressiä tukea palveluita ja ihanteita, jotka vähättelevät ajattelemista ja kannustavat itsekeskeisyyteen ja lyhytkatseisuuteen. Ja jos joku näitä uusmedioita halajaa puolustella, niin kerrankin olisi virkistävää kuulla muutakin kuin "niiden käyttö on niin helppoa ja nopeaa!", kas kun ihmisten välinen kommunikointi - varsinkin onnistunut sellainen - nyt vaan ei ole mikään helppo ja suoraviivainen pikkujuttu kaikista mainospuheista huolimatta. Uskomattominta on kuitenkin se, miten yksiäänistä kuorolaulu on ollut siitä, että tämä kaikki on kehitystä. Jos vallitseva ajattelutapa rakentuu noiden kolmen ideaalin ympärille, niin minä vain en onnistu näkemään tulevaisuutta kovin ruusuisena - lauloi kuoro mitä hyvänsä.

      Nyt poistun estradilta ja siirryn ulos nauttimaan helmikuisesta auringosta ja lintujen varhaisista kevätlauluista - sekä jokseenkin myöhäisestä aamukahvista!

      Kirjojen polttelemista odotellessa,
      Sir Ruthchyild
      Lauantaina 11 p:nä Helmikuuta
      ☙❧

      PS.
      Jos sinä olet nyt "vanha kurppa", niin mikä minä sitten olen? Ja mikä sinä sitten olet 20 tai 50 vuoden päästä?

      Poista