torstai 6. helmikuuta 2014

Topi ja Tessu (sarjakuva)


NIMI: Topi ja Tessu
VUOSI: 1981
KUVITTAJA: ??????

Tämä oli hauska löytö vaikka maksoinkin siitä aivan liikaa (10€). Tällä kertaa arvostelusta tulee lyhyt mutta sitäkin kuvarikkaampi, koska en vain keksi paljoa sanottavaa tästä harvinaisen huonosta sarjakuvasta mutta haluan näyttää kaikille failin suuruuden.

Läpyskä on julkaistu leffan tullessa ensi-iltaan Suomessa, eli siis mainostamaan elokuvaa. Sisäkansissa on pitkästi mainospuhetta elokuvasta ja lehden hienointa antia ovatkin sitten leffa-esittelyn pari screenshottia ja itse kansi.




Tästä paneelista kyllä tykkäsin.
Kuten näette, piirrosjälki on hyvin apaattista ja tylsää. Väreihinkään ei ole panostettu vaan kaikki koirahahmot ovat epämääräisen ripulinruskeita, Kikiä ja Topia nyt tuskin edes erottaa toisistaan. Hahmoilla on jatkuvasti väsynyt pilvessä oleva ilme oli tilanne mikä tahansa.

Suomennos on myös huvittavaa ja sain tästä ainakin hyvät naurut jos en muuta. Kaikkien hahmojen repliikit ovat todella harmittoman, laimean, tönkön ja vanhanaikaisen oloisia.




Dramaattinen RÄPSÄYS!
Oikeastaan kaikki tässä sarjakuvassa on laimeaa, niin laimeaa että taiteilija itsekin on tajunnut laimeuden laajuuden ja ei ole halunnut nimeään lukevan missään. Kaikki elokuvassa ollut dramatiikka on kadonnut, jäljellä on vain derpherp-hetkiä kuten yllä oleva RÄPSÄYS joka ei todellakaan aiheuta mussa mitään jännäkakan tunteita.

Sanattomaksi vetää. Tämä on samanlainen mainosrahastussarjakuva kuin Kaunottaren ja Kulkurin sarjakuva, mutta siihen oli nähty edes vähän vaivaa.

TÄHDET: *


Derp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti