keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Uudet Hopeanuoli-keräilykortit ennakkotilattavissa!


Tämähän on jännittävä uutinen! Suomen Hopeanuoli-fanit ry on jo kauan suunnitellut tekevänsä oman keräilykorttisarjansa ja projekti on viimein saatu lähes loppuun. Kaikki kuvitukset ovat valmiina, enää tarvitaan hankkeelle hieman rahoitusta. Siinä te voitte auttaa. Koko sarjan (eli yksi kortti jokaista eri designiä) sisältävä paketti on nyt ennakkotilattavissa Hopeapuodissa, tässä linkki. Tilauksia otetaan vastaan 1.6. - 20.6. välisenä aikana. Ostos kannattaa tehdä nyt, mikäli haluaa kerätä koko sarjan järkevästi. Tulevaisuudessa sarjaa myydään yhdistyksen conpöydillä ja Hopeapuodissa pienissä kuuden sattumanvaraisen kortin paketeissa.

Olen ollut yksi mukana olleista piirtäjistä, tein Musashin, Sniperin, Benizakuran ja Mossin kortit. En ole nähnyt fyysisiä kortteja vielä, mutta koneella kaikkien korttien tekstin asettelut sun muut ovat näyttäneet todella hyviltä ja ammattimaisilta. Mukana on monipuolisesti hahmoja, koirien lisäksi karhuja ja ihmisiä, sekä paljon erilaisia piirrostyylejä.

Lista mukana olleista piirtäjistä:

aatio, Allu, Anttu, Detrah, erepresso, FlamewolfTheWhite, haski, Hopeakoira, Hukkahurja, Hukkis, IsisMasshiro, Jargonfox, Kurome, Nara, Nightwolf-_-, Noksu, nostpromo, ReimaHowaido, sekä Riikin.

Mikäli tämä ensimmäinen sarja menestyy hyvin on suunnitelmissa tehdä myöhemmin lisää kortteja esimerkiksi susisaagan ja Weedin hahmoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti